Престъпниците са наводнили горещия български курорт, посещаван от британците заради евтиния

...
Престъпниците са наводнили горещия български курорт, посещаван от британците заради евтиния
Коментари Харесай

„Сън” предупреждава: Безобидните британци са жертва на престъпници и порочни момичета в Слънчев бряг, където бирата струва само една лира

Престъпниците са наводнили горещия български курорт, посещаван от британците поради евтиния алкохол и нощния живот. За това сигнализира вестник " Сън " в собствен материал. В материала написа, че Слънчев бряг е станал магнит за нарушителите, който са пристигнали, с цел да експлоатират почерпилите се стотици хиляди английски туристи.  
Британското външно министерство оповестява, че британците непрекъснато стават жертви на проститутките и техните сводници, които ги обират постоянно. Крадци пък ошушкват хотелските им стаи. Британските управляващи също предизвестяват английските жители да се пазят от джебчийки.

Редица англичани са станали жертви на измами в стрийптийз клубове в София, Банско, Боровец и някои курорти по Черноморието, където са били карани да надплащат сметките си. Понякога ставало дума за стотици английски лири от горната страна. Ако откажат да платят туристите, търсещи занимания у нас, били заплашвани с принуждение. Насилие и рекет против английските туристи имало и от страна на таксиметровите водачи в Слънчев бряг.

Освен този тип рекет, британците били подложен и на различен. Често осъмвали със срязани гуми на колите, които взимали чартърен. Предупрежденията за кражби на улицата също са многочислени. " Бъдете бдителни, в случай че някой ви спре на улицата и пазете движимостите си ", предизвестяват от Лондон.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР